navigatie plaatje en tekst rechterkolom
hoogte rij bepalen
 • persoonlijke effectiviteit
 • levensvragen

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Denk je dat je méér kunt, dan je nu doet? Dan heb je gelijk! Wil je niet langer beperkt worden door je vaste patronen en blokkades? Wil je met meer energie en passie werken? Na deze training gebruik je je persoonlijke kracht om vanuit te leven en werken.
 
 •  resultaat
   
 •  inhoud
   
 •  werkwijze
   
 •  informatie
   
Na afloop van de training ben je beter in staat om vanuit jouw persoonlijke kracht te leven en te werken. Je weet beter wat je wilt. Je hebt inzicht in je kwaliteiten en je valkuilen. Je kunt meer van je capaciteiten inzetten doordat je vaste patronen los kunt laten. Je bent daadkrachtiger, duidelijker en je hebt meer energie. Daardoor groeit je vitaliteit en het plezier in leven en werk.
Luisteren naar je lichaam. Hoe is jouw balans tussen lichaam en geest? Ben je je bewust van je fysieke gedrag in verschillende situaties? Door middel van ontspannings- en bewustzijnsoefeningen leer je om meer in contact te komen met je eigen lichaam en beter te luisteren naar signalen die je lichaam je geeft.
Bewust worden van je kwaliteiten. We onderzoeken samen je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën en hoe deze zich bij jou hebben ontwikkeld. Tenslotte staan we stil bij de vraag of er kwaliteiten zijn die je zou willen hebben of ontwikkelen.
Bewust worden van je dromen en wensen. Wat doe je met aandacht en met passie? Waardoor raak je geïnspireerd? Wat waren en zijn je dromen? Je leert te luisteren naar je innerlijke stem en zo keuzes te maken die echt bij je passen.
Doorbreken van belemmerende overtuigingen. Zijn er belemmerende overtuigingen die je je ervan weerhouden om te worden wie je zou willen zijn? Heb je blokkades opgebouwd? Wat zijn je afweermechanismen?
Nieuwe wegen inslaan. Je maakt een stappenplan om tussen de trainingen en na afloop het ontdekte en geleerde een vaste plaats in je leven te geven.

Vooraf voeren wij een persoonlijk intake gesprek om de wederzijdse verwachtingen af te stemmen en de doelen en wensen helder te maken.
Hoe zorg je ervoor dat een training beklijft en niet nog een theorie boek voor in de kast is?
Naast relevante theorie vindt  gedragsverandering  vooral  plaats door  te doen. Te ervaren. Daarvoor gebruiken we improvisatietheater. Deze ervaring is zo intensief dat het je bij blijft.
Improvisatietheater brengt je in het hier en nu. Je wordt je bewust van gedragspatronen, voorkeuren en gewoontes en ontdekt verborgen eigenschappen.

We werken altijd met zijn tweeën. Een man en vrouw, beiden acteur en trainer.
Met iedere deelnemer voeren we vooraf een uitgebreid intake gesprek zodat je dat leert wat je nodig hebt.  

Onze programma's kenmerken zich door: openheid, veiligheid, energie, waardering, inspiratie, enthousiasme, humor, interesse, directheid en authenticiteit.

Voor meer informatie en aanmeldingen:
john@speeleensmetvuur.nl of 06-20037201
wendy@speeleensmetvuur.nl
Of stel uw vraag via de contact pagina.

LEVENSVRAGEN

Heb je je wel eens voorgenomen dingen anders aan te pakken, maar lukt het niet alleen? Wil je niet meer gehinderd worden door blokkerende gedachten of overtuigingen? Heb je vragen of dilemma´s waar je alleen niet uitkomt? Dan is het individuele coachingstraject van “Speel eens met vuur” iets voor jou.
 • Resultaat
   
 • Inhoud
   
 • Werkwijze
   
 • Informatie
   
Je hebt geleerd om effectief mentale blokkades te overwinnen.
Doordat er geen energie meer gaat zitten in blokkerende gedachten en gevoelens, zul je merken dat je weer met energie en passie de dingen aan zal pakken.
Je kent je kwaliteiten en kracht en weet deze actief te gebruiken.
Iedere bijeenkomst zal een balans zijn tussen denken en doen.
Wij begeleiden je in het denkproces, zullen ervoor zorgen dat vraagstukken en mogelijke oplossingen helder worden.
We zullen zoeken naar onderliggende overtuigingen en blokkades die je in de weg staan.
Samen bepalen we de duur van het traject en het doel.
Speel eens met vuur coacht met zijn tweeën, een man en een vrouw. Dat heeft een extra waarde. We zien en horen meer.
Daarnaast is de kracht van “Speel eens met vuur” het spelen….
Wij geloven in de kracht van de ervaring.
Praten, analyseren, vraagstukken en oplossingen helder krijgen doen we ook. Maar wil je echt iets doorbreken, echt weten hoe het voelt om ander gedrag in te zetten en dat gedrag verankeren, dan moet je het doen!

Voor meer informatie of het bespreken
van uw specifieke trainingsvraag en de kosten:
john@speeleensmetvuur.nl of 06-20037201
wendy@speeleensmetvuur.nl
Of stel uw vraag via de contact pagina.

info@speeleensmetvuur.nl
    Telefoon: 06-20037201      Volg ons via     

lucht

Deskundige begeleiding door een man en een vrouw, beiden trainer en acteur.

Theateroefeningen als middel om jezelf beter te leren kennen.

Door de kracht van de ervaring ontstaat een diepgaand leren.

Veel aandacht voor sfeer en veiligheid zodat je je vertrouwd voelt en nieuwe dingen kunt proberen.

EERST KENNISMAKEN?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.